Cover – Carl Henning Pedersen & Else Ahlefeldt Museum

Udstilling på Carl Henning Pedersen & Else Ahlefeldt Museum den 01.04.2012. – Fotoudstilling og installation uden for Museet.

Dokumentation af iscenesættelser udført bla. under Vadehavsfestivallen 2010, som vi crashede og flere steder i Norge og Danmark 2011 og 2012. Med det mål at få beskueren til at opdage en ny skulpturel form og pege på netop det sted, det træ eller den…

SVINEHELD kan man aldrig gardere sig imod; I 1960’erne skubbede den danske konceptkunstner Sven Dalsgaard til den gennemsnitlige danskers opfattelse af kunsten. Som kunstner ansat hos Skjortefabrikant Aage Damgaard indhyllede han træerne omkring Angligården i stof. Carl-Henning Pedersen Museet inviterede derfor i 2012 5STK til at lave udstillingen COVER med en kærlig tanke til Dalsgaard og stedets historie. Fernisering 01.04.2012 kl. 14.00

– Udstillingen dokumenterer forskellige former for iscenesættelser i naturen i perioden 2009-2012.
En iscenesættelse, der altid indebærer en form for tildækning. Det er dog ikke en tildækning for at skjule, men en tildækning, der netop har til hensigt at pege på og gøre opmærksom på det skjulte gennem en ny skulpturel form og en forskydning af fokus.